Μ. Αλεξάνδρου 76 - Σκύδρα

          Κολυμπάρης Χρήστος               Τηλ. 23810 88652  Φαξ 23810 88652

 

 

  ______Προφίλ__________________________

H εταιρεία Alkosyst έχει έδρα τη Σκύδρα Πέλλας , όπου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκεται και η έκθεσή της σε ένα νέο πλήρες λειτουργικό και ανακαινισμένο περιβάλλον.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή συστημάτων αλουμινίου ( πόρτες , παράθυρα , κάγκελα , γκαραζόπορτες , θωρακισμένες πόρτες , υαλοπετάσματα , ρολά κ.λ.π. ) , ενώ αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές ανάλογα των απαιτήσεων του πελάτη .

Η σημερινή της μορφή αποτελεί τη διαδοχή μιας επιτυχημένους πορείας 40 & πλέον ετών στο χώρο των αλουμινίων . Για την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της το έτος 2003 η εταιρεία προχώρησε και περάτωσε επενδυτικό πρόγραμμα , αποκτώντας νέο υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής , μέγιστης απόδοσης 80 τεμαχίων το 8-ωρο , μαζί με ειδικό λογισμικό ( software ) επεξεργασίας κοπής με H/Y που τελειοποιεί την ποιότητα των κατασκευών . Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής αλουμινίου και εξαρτημάτων της Ευρώπης τα οποία προσφέρουν αντοχή , ποιότητα στο χρόνο και τέλεια λειτουργικότητα .

Στόχος και παράλληλα σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών & προϊόντων της , με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη , η υλοποίηση απόκτησης προγραμμάτων ποιότητας και φυσικά η παρουσία της σε αρχικό επίπεδο στα όρια της Κεντρικής Μακεδονίας και στη συνέχεια στην εξάπλωση με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα .

Ο σκοπός αυτός θα υλοποιηθεί με την παρουσία μας σε κλαδικές εκθέσεις πανελλαδικού ορίζοντα ώστε να εκτεθούν τα προϊόντα μας στο ευρύ κοινό .


Με τιμή

Κολυμπάρης Χρήστος